Vi er specialiseret i rodbehandling

Få foretaget en professionel rodbehandling i trygge hænder

En rodbehandling er en behandling, hvor vi fjerner bakterier og tandnerve fra tandens egen rodkanal. Det er en behandling, der kan være nødvendig i flere forskellige tilfælde.

En rodbehandling foretages som regel, hvis der er et hul i tanden, som er blevet så stort, at det rammer tandens nerve og derved giver betændelse. En rodbehandling kan dog også være den mest optimale behandling, hvis der er tale om revnede eller meget følsomme tænder, eller hvis der er dybe huller fra tidligere.

Rigtig mange danskere får hver dag foretaget en rodbehandling, og det er i dag en meget almindelig tandbehandling.

Vi holder til på Vesterbro og har mange lokale patienter, herunder fra resten af København og Frederiksberg, men vi tager også patienter ind fra resten af landet.

Hvordan foregår behandlingen?

En rodbehandling foregår i lokalbedøvelse, så du ikke oplever nogen smerter i forbindelse med behandlingen. Selve behandlingen foregår ved, at vi borer et hul i den pågældende tand, så vi kan få adgang til tandens nerve, der ligger i rodkanalen.

Herefter sørger vi for at fjerne bakterier og tandnerve fra rodkanalen, og til sidst fylder vi rodkanalen op igen med et særligt fyldningsmateriale for at sikre, at der ikke kommer nye bakterier ned i tandens rodkanal.

Uanset hvad din problematik er, så sørger vi for at sammensætte den mest optimale behandling.

Vi anvender udelukkende moderne udstyr og veldokumenterede metoder, hvilket er din garanti for en professionel og smertefri behandling. Derudover går vi meget op i at informere vores patienter grundigt, inden vi går i gang med behandlingen, da vi ved, at dette er med til at skabe tryghed. ​

Hvad koster en rodbehandling?

Den nøjagtige pris på en rodbehandling afhænger af en række forskellige faktorer. Det kommer blandt andet an på, hvad den specifikke årsag til behandling er, hvor mange kanaler der skal rodbehandles, samt hvor omfattende en rodbehandling der skal til for at udbedre problemet. Vi sørger dog altid for at give alle vores patienter en så billig pris som overhovedet muligt, så du kan med fordel blive behandlet hos vores tandlæge.

En rodbehandling koster typisk mellem 6500 kr. og 7500 kr. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, har du mulighed for at opnå tilskud til din behandling. ​

Vores priser på Rodbehandlinger

Stiller du ofte dig selv spørgsmålet: ”Hvad koster en tandlæge?”, inden du skal af sted? se under priser

Vi udfører udelukkende rodbehandling på patienter med henvisning fra egen tandlæge eller patienter, der selv henvender sig med akut tandpine eller kronisk tandinfektion.

​Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere.

​Kontakt os for konsultation

Kontakt Rodbehandlingscenter.dk på telefon eller email for konsultation eller behandling:

Telefon: 44 44 44 11

​E-mail: mail@rodbehandlingscenter.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Rodbehandlingscenter.dk
​V. Tandlæge Thomas Harnung

​Vester Farimagsgade 1, 3 sal (buen 1)

1606 København V​

Vi har adresse i ejendommenbuen.dk

Se rutevejledning her

CVR: 37874779

Kontakt​

Telefon:  44 44 44 11

Åbningstider

Alle hverdage 8.00 -16.00

fredag efter aftale