Som en del af sundhedsvæsenet har vi fortsat åbent. Vi tager alle nødvendige forholdsregler.​

Knækket tand bør behandles hurtigst muligt

Er din tand knækket? Så er det vigtigt, at du får den behandlet hurtigst muligt. Hos Tandlæge Thomas Harnung er du sikret en professionel og smertefri behandling af dine tænder. Vi tilbyder forskellige behandlinger af en knækket tand. I vores klinik bydes velkommen til kunder fra Vesterbro, København, Frederiksberg og omegn.

Når en tand knækker, kan det være forbundet med smerte og ubehag. Andre gange kan det ikke mærkes. Dog er en knækket tand altid mere skrøbelig, hvilket betyder, at det er vigtigt at få den behandlet hurtigst muligt. Vi undersøger, hvad årsagen er, og hvordan vi bedst hjælper dig. Tøv derfor aldrig med at kontakte vores tandlæge, hvis du har en flækket tand.

Få behandlet en knækket tand korrekt hos os

Der kan være forskellige årsager til, at tænder knækker, selvom de som udgangspunkt er meget stærke. Det sker typisk i forbindelse med et uheld, hvor du bider i noget hårdt, falder på din cykel eller noget lignende. Det kan også være, fordi tanden har været rodbehandlet, så den er blevet mere skrøbelig, eller der kan være en helt tredje årsag. 

Vi udfører både simple og komplekse tandbehandlinger, afhængig af den pågældende form for knækket tand. Vi kan både behandle en knækket kindtand, en tand, der er knækket ved roden, eller hvis der er knækket en flig af tanden. Typisk behandles tanden med en tandkrone eller et tandimplantat.

Hos os får du faglig og menneskelig behandling af højeste kvalitet til fair priser – uanset hvad. Det er vores entydige mål at få dig til at smile igen.

Kontakt os for tidsbestilling eller spørgsmål

Mistænker du, at du har en knækket tand, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af behandlinger? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at høre mere.

Vi kan kontaktes på telefon: 44 44 44 11. For spørgsmål eller andet er du velkommen til at skrive til vores e-mail: mail@rodbehandlignscenter.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. 

​Kontakt os for konsultation

Kontakt Rodbehandlingscenter.dk på telefon eller email for konsultation eller behandling:

Telefon:  44 44 44 11

​E-mail:  mail@rodbehandlingscenter.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Rodbehandlingscenter.dk
​V. Tandlæge Thomas Harnung

​Vester Farimagsgade 1, 3 sal (buen 1)

1606 København V​

Vi har adresse i ejendommenbuen.dk

Se rutevejledning her

CVR: 37874779

Kontakt​

Telefon:  44 44 44 11

Åbningstider

Alle hverdage 8.00 -16.00

fredag efter aftale